Blogger Templates

Friday, October 28, 2011

KAD HIJAU & MERAH JAMBU DAH SIAP ;)

بسم الله الرحمن الرحيم
Alhamdulillah semalam dapat mesej dari kedai kad kahwin True Love seksyen 7,Bandar Baru Bangi..perasaan rasa gembira ;) cepatnya siap,tak sampai 2 minggu pun..alhamdulillah..dapat je mesej tu,rasa tak sabar nak ambil kad kahwin saya tu...lepas solat Zuhur saya minta kawan temankan untuk ke sana...dari mula nak cari kedai kad kahwin ,lepas tu nak pilih kad sehingga kad siap,saya usahakan sendiri..semua tu boleh dibuat sendiri.......tak perlu pergi dengan bakal zauj :)sebab bakal zauj pun tak kata apa-apa....asalkan kad kahwin siap sudah..sepanjang persiapan saya ditemani oleh kawan-kawan & adik asrama..terima kasih pada semua yang menemani saya,nanti korang kahwin..meh lah saya teman kan ;)

ini lah dia muka depan kad kahwin saya.... ;)
hijaunya kekuningan..tapi realitinya tak nampak kuning..

ini muka belakang.. ;)
inilah kad hijau & merah jambu saya...

 kesimpulannya..........saya semestinya suka warna merah jambu
..dan bakal zauj pernah bagitahu dia suka hijau..maka jadilah kad yang bertemakan merah jambu & hijau...
maka adil la kan hijau + merah jambu
hmm..sebenarnya impian kad kahwin nak buat tulisan jawi..saya dah siapkan dah tapi bila hantar kad kedai tulisan habis lari..tak jadi tulisan jawi..bertukar menjadi tulisan zaman purba :)...saya usahakan juga tapi tak boleh juga..software font jawi pun saya dah install pada komputer kedai kahwin tu..ok dah tulisannya tak lari,tapi bila pergi kat apa ntah  kad kahwin tu punya page untuk cetakan kad ni,tak keluar tulisan tu..akhir kata saya pada si designer tu "tak pelah dik,buat tulisan rumi jelah ye" :(
apapun bila siap kad ni...gembira je...alhamdulillah..syukurilah apa yang ada & termampu...

hmmm..masa nak tulis nama untuk para jemputan..macam menggigil-gigil tangan ni...rasa berdebar-debar..risau takut..sebab lepas ni ada tanggungjawab yang besar dari Allah selepas Ijab Qabul itu di lafazkan...
Semoga saya & bakal zauj sentiasa di didik & terdidik dalam agamaNya bagi membina Mahligai Cinta Yang Halal ini..amin ya Rob....

Tuesday, October 25, 2011

IMPIAN IDAMAN ;)


بسم الله الرحمن الرحيم
hmm...
cantik...
suka.......
geram.......
sakit..........
sakit mata menengok.... :(
bilik impian...

"mak bila bilik nak siap renovate..... :( "
mak say "sabarlah..nanti siap lah tu"
"hmm..adik nak kemas-kemas..hias-hias..tak sabar nak deco-deco bilik pink ni.." (hihihi..ketawa dalam hati)


Friday, October 28, 2011

KAD HIJAU & MERAH JAMBU DAH SIAP ;)

Posted by Azura Nurul Iman at 12:51 PM 0 comments
بسم الله الرحمن الرحيم
Alhamdulillah semalam dapat mesej dari kedai kad kahwin True Love seksyen 7,Bandar Baru Bangi..perasaan rasa gembira ;) cepatnya siap,tak sampai 2 minggu pun..alhamdulillah..dapat je mesej tu,rasa tak sabar nak ambil kad kahwin saya tu...lepas solat Zuhur saya minta kawan temankan untuk ke sana...dari mula nak cari kedai kad kahwin ,lepas tu nak pilih kad sehingga kad siap,saya usahakan sendiri..semua tu boleh dibuat sendiri.......tak perlu pergi dengan bakal zauj :)sebab bakal zauj pun tak kata apa-apa....asalkan kad kahwin siap sudah..sepanjang persiapan saya ditemani oleh kawan-kawan & adik asrama..terima kasih pada semua yang menemani saya,nanti korang kahwin..meh lah saya teman kan ;)

ini lah dia muka depan kad kahwin saya.... ;)
hijaunya kekuningan..tapi realitinya tak nampak kuning..

ini muka belakang.. ;)
inilah kad hijau & merah jambu saya...

 kesimpulannya..........saya semestinya suka warna merah jambu
..dan bakal zauj pernah bagitahu dia suka hijau..maka jadilah kad yang bertemakan merah jambu & hijau...
maka adil la kan hijau + merah jambu
hmm..sebenarnya impian kad kahwin nak buat tulisan jawi..saya dah siapkan dah tapi bila hantar kad kedai tulisan habis lari..tak jadi tulisan jawi..bertukar menjadi tulisan zaman purba :)...saya usahakan juga tapi tak boleh juga..software font jawi pun saya dah install pada komputer kedai kahwin tu..ok dah tulisannya tak lari,tapi bila pergi kat apa ntah  kad kahwin tu punya page untuk cetakan kad ni,tak keluar tulisan tu..akhir kata saya pada si designer tu "tak pelah dik,buat tulisan rumi jelah ye" :(
apapun bila siap kad ni...gembira je...alhamdulillah..syukurilah apa yang ada & termampu...

hmmm..masa nak tulis nama untuk para jemputan..macam menggigil-gigil tangan ni...rasa berdebar-debar..risau takut..sebab lepas ni ada tanggungjawab yang besar dari Allah selepas Ijab Qabul itu di lafazkan...
Semoga saya & bakal zauj sentiasa di didik & terdidik dalam agamaNya bagi membina Mahligai Cinta Yang Halal ini..amin ya Rob....

Tuesday, October 25, 2011

IMPIAN IDAMAN ;)

Posted by Azura Nurul Iman at 3:43 PM 0 comments

بسم الله الرحمن الرحيم
hmm...
cantik...
suka.......
geram.......
sakit..........
sakit mata menengok.... :(
bilik impian...

"mak bila bilik nak siap renovate..... :( "
mak say "sabarlah..nanti siap lah tu"
"hmm..adik nak kemas-kemas..hias-hias..tak sabar nak deco-deco bilik pink ni.." (hihihi..ketawa dalam hati)