Blogger Templates

Tuesday, July 17, 2012

SAYA & HERBALIFE

بسم الله الرحمن الرحيم
Kenapa Herbalife??
JOM SHARING2.. Sharing is caring... ;)

Ok..kita ada 3 pilihan untuk dapatkan semua nutrisi yang badan kita perlukan hari-hari.

1) Pagi2 pergi pasar beli 7 jenis sayur warna warni, ayam, udang, sotong, ikan, daging, tempe bla bla bla. Kena ade semua tu dalam hidangan baru dapat semua nutrisi yang badan kita perlukan. Oh yeah, masak!

2) Pagi2 pergi Farmasi mintak dekat diorang, saya nak vitamin ni ni ni , minerals tu tu tu, etc. Balik rumah telan semua. Cukup nutrisi dalam badan.

3) Pagi2 pergi dapur blend Shake Herbalife dengan soya ke buah-buahan ke sayur-sayuran ke. Nak buat dengan air kosong pun dah cukup dah. Minum shake and there you go. All the nutrients dah complete dalam badan.

The choice is yours. Be healthy.

Bagi saya Herbalife ni simple.. Makanan paling senang nak masuk dalam badan dan senang diserap oleh sel sebab ianya cecair. Nutrisi pun cukup tau..Segala vitamin yang di perlukan dari hujung rambut hingga  hujung kaki complete dalam 1 shake. Korang boleh ke makan carrot banyak-banyak untuk dapatkan cukup vitamin A? Boleh makan oren banyak-banyak untuk dapatkan vitamin C? Tentu tak kan?? Sejak join Herbalife ni je saya asyik nak minum air kosong berbotol2  dan makan buah untuk snacking..dan rasa badan sihat bertenaga..alhamdulillah..dah nak masuk 2 tahun setengah makan makanan nutrisi ni,tapi adalah dalam 1,2 bulan tak ambil,memang rasa lain bila tak ambil..beza sangat bila ambil makanan sihat dengan yang tak sihat..alhamdulillah sekarang nak consume Herbalife hingga akhir hayat...Insyaallah..

Saya dan dia.....Herbalife..
 wah..semua saya punye!!! ;p
 gambar terbaru ~ 7 bulan pregnant ;)
hari-hari sarapan dengan shake Herbalife perisa strawberry ;)

terima kasih YA ALLAH..
terima kasih Herbalife...




No comments:

Post a Comment

Tuesday, July 17, 2012

SAYA & HERBALIFE

Posted by Azura Nurul Iman at 9:53 AM
بسم الله الرحمن الرحيم
Kenapa Herbalife??
JOM SHARING2.. Sharing is caring... ;)

Ok..kita ada 3 pilihan untuk dapatkan semua nutrisi yang badan kita perlukan hari-hari.

1) Pagi2 pergi pasar beli 7 jenis sayur warna warni, ayam, udang, sotong, ikan, daging, tempe bla bla bla. Kena ade semua tu dalam hidangan baru dapat semua nutrisi yang badan kita perlukan. Oh yeah, masak!

2) Pagi2 pergi Farmasi mintak dekat diorang, saya nak vitamin ni ni ni , minerals tu tu tu, etc. Balik rumah telan semua. Cukup nutrisi dalam badan.

3) Pagi2 pergi dapur blend Shake Herbalife dengan soya ke buah-buahan ke sayur-sayuran ke. Nak buat dengan air kosong pun dah cukup dah. Minum shake and there you go. All the nutrients dah complete dalam badan.

The choice is yours. Be healthy.

Bagi saya Herbalife ni simple.. Makanan paling senang nak masuk dalam badan dan senang diserap oleh sel sebab ianya cecair. Nutrisi pun cukup tau..Segala vitamin yang di perlukan dari hujung rambut hingga  hujung kaki complete dalam 1 shake. Korang boleh ke makan carrot banyak-banyak untuk dapatkan cukup vitamin A? Boleh makan oren banyak-banyak untuk dapatkan vitamin C? Tentu tak kan?? Sejak join Herbalife ni je saya asyik nak minum air kosong berbotol2  dan makan buah untuk snacking..dan rasa badan sihat bertenaga..alhamdulillah..dah nak masuk 2 tahun setengah makan makanan nutrisi ni,tapi adalah dalam 1,2 bulan tak ambil,memang rasa lain bila tak ambil..beza sangat bila ambil makanan sihat dengan yang tak sihat..alhamdulillah sekarang nak consume Herbalife hingga akhir hayat...Insyaallah..

Saya dan dia.....Herbalife..
 wah..semua saya punye!!! ;p
 gambar terbaru ~ 7 bulan pregnant ;)
hari-hari sarapan dengan shake Herbalife perisa strawberry ;)

terima kasih YA ALLAH..
terima kasih Herbalife...




0 comments on "SAYA & HERBALIFE"

Post a Comment